Kwalitatieve en realistische zelfverdediging en weerbaarheidstraining op basis van Krav Maga, het supereficiënte Israelische  zelfverdedigings- en combatsysteem.

Over Krav Body Defense

Zelfverdedigingscentrum Krav Body Defense leert mensen van alle leeftijden en achtergronden stevig in hun schoenen te staan. 

Wij gebruiken de beste en meest realistische zelfverdedigingsmethodes en -principes om jouw fysieke en mentale kracht naar topniveau te brengen. 

Wij verleggen je grenzen, vergroten je zelfvertrouwen en versterken jouw mentale en fysieke weerbaarheid!

Bij Krav Body Defense leer je omgaan met je angsten en ontwikkel je een mindset die je in gewelddadige situaties dient toe te passen maar ook in je dagelijkse leven kan gebruiken!

 

Krav Body Defense is er voor iedereen: volwassenen, jongeren en kinderen!

Eric Maes
Eric Maes
Professioneel trainer, coach en zelfverdedigingsinstructeur

In een vorig leven was ik projectmanager en opleider in leiderschaps- en managementtrajecten. In 2018 besloot ik uit de ratrace (of gouden kooi) te stappen en naar mijn "inner voice" te luisteren. Niet evident want patronen doorbreken vergt veel inspanning en doorzettingsvermogen. Na korte professionele passages in de ziekenhuis- en onderwijswereld, hoorde ik mijn "inner voice" steeds luider klinken. 

 

 

Lees meer over Eric
Schrijf je in voor een proefles!