Wie zijn wij?

Stevig Staan

Welkom bij Stevig Staan! Stevig Staan is opgericht om mensen sterker, weerbaarder, veerkrachtiger en bewuster te maken. Wij bieden diepgaande en transformerende 1-op-1 coachingtrajecten aan. Daarnaast werken wij ook groepstrajecten, teambuildings, opleidingen uit op maat van bedrijven, scholen en andere organisaties. 

Eric Maes
Eric Maes
Professioneel trainer, coach en zelfverdedigingsinstructeur

In een vorig leven was ik projectmanager en opleider in leiderschaps- en managementtrajecten. In 2018 besloot ik uit de ratrace (of gouden kooi) te stappen en naar mijn "inner voice" te luisteren. Niet evident want patronen doorbreken vergt veel inspanning en doorzettingsvermogen. Na korte professionele passages in de ziekenhuis- en onderwijswereld, hoorde ik mijn "inner voice" steeds luider klinken. 

 

 

Lees meer over Eric
Ellen Steegen
Ellen Steegen
Psycholoog - filosoof - bewustzijnscoach

Welkom. Fijn dat je hier bent.
Na mijn studies filosofie besloot ik voor mijn echte passie te gaan, psychologie. Naar mensen luisteren, een nieuwe kijk op zichzelf helpen zoeken, terug een focus op het positieve helpen vinden, is het liefste dat ik doe. 
Dat doe ik nu met hart en ziel in mijn eigen praktijk, Esse Psychologie en voor Stevig Staan.
Esse, van de initialen van mijn naam, maar ook van het Latijn voor 'zijn'. 'Zijn', omdat ik niet geloof in psychologische trucjes en grote oplossingen, maar in de waarde van een goede therapeutische relatie als belangrijkste vertrekpunt voor heling. 
 

Lees meer over Ellen
Schrijf je snel in voor één van onze events!